La versión de su navegador no está debidamente actualizada. Le recomendamos actualizarla a la versión más reciente.

  LOCALITZA EL TEU NEGOCI A GOOGLE MAPS DE MANERA PERMANENT AMB GOOGLE BUSINESS  

  CONTACTA AMB NOSALTRES: 607 41 05 37  

Prestacions noves

Plantilles de disseny de lloc web: Canviï el disseny d'un lloc web amb tan sols un clic, podent seleccionar entre una dotzena de plantilles de disseny generades automàticament per Web Presence Builder. També pot crear plantilles de disseny més sofisticades, que poden exportar-se i importar-se, la qual cosa resulta especialment interessant per als dissenyadors professionals. A més, les plantilles poden compartir-se i el proveïdor pot personalitzar-les.

Mòdul Google Maps:  Mostra un mapa de Google i els controls corresponents. Així mateix, aquest mapa utilitza la informació de contacte de l'empresa, encara que pot establir-se qualsevol altra adreça.

Mòdul de control lliscant d'imatges: Mostra una presentació d'imatges de la galeria del lloc web i permet personalitzar les transicions, les captures de text i els hipervíncles.

Suport per a Flash: Carregui arxius flaix en els mòduls de text i imatges, logo i bannner.

 

Millores

Fons elàstics: Expandeixi l'ample dels fons mentre conserva l'ample de contingut establert. A més, pot utilitzar el 100% de l'ample de la pantalla per així disposar d'un major nivell de personalització dels dissenys del lloc web.

Àrees millor ressaltades: Ara és molt més fàcil visualitzar la ubicació dels mòduls en pàgines individuals o en tot un lloc web.

Millores en Captcha: Recaptcha és el nou sistema captcha associat al mòdul de formulari de contacte. Aquest sistema ha estat valorat com un dels millors sistemes *captcha del mercat i ara pot deshabilitar-se si així ho desitja.

Redimensionament de la imatge de logo: Canviï la grandària de les imatges de logo de forma dinàmica en el mòdul de logo.

Relació d'aspecte de les imatges: Ara, quan canviï la grandària de les imatges carregades, ja no és necessari conservar la relació d'aspecte original.